Egyedi software fejlesztés

Alkalmazás fejlesztés

Alkalmazás fejlesztés

Cégünk megoldás szállítóként kulcsrakész informatikai megoldásokat kínál partnerei részére.

Törekszünk arra, hogy az informatikai problémán túl, egy lépést hátralépve, a teljes üzleti problémát megértve szállítsunk versenyképes és költséghatékony megoldást ügyfeleink számára.

Nálunk a fejlesztés nem a nulláról kezdődik, hanem a szinergiák feltérképezésénél. Megvizsgáljuk, melyek azok az építőkockák, meglévő, kulcsrakész megoldások, melyek az aktuális projekt során is jól alkalmazhatóak, integrálhatóak más rendszerekkel, és az ügyfél IT infrastruktúrájába is illeszkednek.

IT tanácsadás, project management

IT tanácsadás, project management

Rendszerintegrátorként az elmúlt évek során sok-sok sikeres projectet volt szerencsénk megvalósítani. A siker egyik záloga a megfelelő szakmai kontroll mellett a manager szemlélet az IT projectekben is.

Cégünk rendelkezik azzal a képességgel, hogy összefogjon és lebonyolítson nagyobb léptékű IT projecteket is, megszervezze és koordinálja a munkát több team vagy alvállalkozó között valamint a szükséges dokumentációs és adminisztratív teendőket is elvégezze.

Outsourcing

Outsourcing

Vállalunk alvállalkozóként vagy outsourcing konstrukcióban it projectekben való részvételt szabad kapacitásaink függvényében.

A munkavégzés során kollegáinkat a szakmaiság, korrektség és konstruktivitás jellemzi. Igyekszünk a feladathoz minden esetben a "hogyan lehet megoldani" és nem pedig a "miért nehéz ezt így megoldani" szemlélettel közelíteni.

Más fejesztő csapatokkal való együttműködéseink során kiemelten fontosnak tartjuk a project szemléletet és munkánk dokumentálását.