Egyedi software fejlesztés!

Részletek

IT és Telekommunikáció!

Részletek

Mobil és Web fejlesztés!

Részletek

üdvözlünk cégünknél!

Az NPSystem tevékenységének főbb területei az egyedi, testre szabott szoftverek fejlesztése, webes fejlesztés, rendszer integráció. Küldetésünk az innovatív informatikai megoldásokat szállító cégek zászlóshajójává válni Közép-Európában.

Szolgáltatásaink

Egyedi software fejlesztés

Egyedi software fejlesztés

Vállaljuk egyedi szoftverek fejlesztését a legmodernebb eszközök és módszertanok alkalmazásával. Számos platformon magas színvonalon állunk rendelkezésére.

IT és Telekommunikáció

IT és Telekommunikáció

Komplett informatikai és telekommunikációs rendszerek tervezését, kivitelezését, konfigurálását valamint üzemeltetését egyaránt elvégezzük.

Mobil és Web fejlesztés

Mobil és Web fejlesztés

Cégünk sokrétű szolgáltatásokat nyújt az Internethez kapcsolódó technológiák felhasználásával, amelyek az egyszerű honlap elkészítésétől a komplex web- és mobil-alkalmazások készítéséig terjednek.

Precizitás és csúcstechnológia

Kiválóan képzett és tapasztalt munkatársaink alkalmazása valamint kitűnő szakmai tudása garancia partnereink számára a felvállalt feladatok legmagasabb szintű megoldására.

Az informatikai és telekommunikációs területen eltöltött hosszú évek tapasztalata egyrészt hatékony módszertani támogatást jelent, másrészt tevékenységünkkel szemben magas szintű elvárásokat támaszt. Igyekszünk a legmodernebb technológiákat alkalmazni minden területen, legyen szó a fejlesztő eszközökről, módszertanokról vagy éppen a felhasznált hardware eszközökről.

Szakmai tudásunkat folyamatosan bővítjük, célratörően alkalmazzuk az ügyfél elképzeléseinek megvalósításához. Megrendelőink igényeit felmérve a legmegfelelőbb IT-szolgáltatásainkat ajánljuk. Teljesítményünk mértéke az ügyfél elégedettsége.

technológiák

Munkánk alapja az átlátható, reális projekt struktúra.

Egy IT rendszer kialakítása során a magas minőség mellett a határidők betartása is kulcsfontosságú. Ez csak alaposan felépített projekt folyamatok kialakításával és azok szigorú betartása mellett valósítható meg.

Egy korszerű, agilis projekt folyamatban rendszeres időközönként rálátást kell biztosítani az ügyfélnek az elkészült részelemekre.

Kompetencia és professzionalitás

Az igényeket alapos interjúsorozattal mérjük fel, ennek megfelelően tervezzük és valósítjuk meg a szoftverelemeket.

A nagy szakmai tapasztalat és empátiás készség garanciát jelent a feladatok pontos feltérképezéséhez és megértéséhez.

A csúcstechnológia számunkra elvárás

Projektjeinkben a technológia kulcskérdés. A helyesen megválasztott technológia az alapja a sikeres fejlesztésnek, ám egy technológia alkalmazása sohasem lehet öncélú.

A legújabb technológiákat alkalmazzuk, de minden esetben csak olyan elemeket, melyek elősegítik az igényeknek leginkább megfelelő működést, ezzel biztosítva a költséghatékony és mégis magas színvonalú kivitelezést.

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrisebb rólunk szóló információkért

Mehet