Mobil és web fejlesztés

Mobil programozás

Mobil programozás

Alkalmazkodva a modern kor kihívásaihoz megoldást kínálunk iOS, Android, Windows Phone platformokra legyen az optimalizált weboldal vagy egyedi mobil alkalmazás.

Akár iOS vagy Android alkalmazás fejlesztésről beszélünk, minden esetben az elsődleges szempont a felhasználói igények maximális kiszolgálása, hiszen a felhasználóknak készülnek a mobil alkalmazások. A legtöbb sikertelen mobil alkalmazás hiányossága, hogy nem vette figyelembe a speciálisan mobil platformon jelentkező felhasználói igényeket.

A mi célunk, hogy miden alkalmazás fejlesztése során maximálisan vegyük figyelembe azok igényeit és véleményét, akik ténylegesen használni fogják majd az alkalmazást.

WEB fejlesztések

WEB fejlesztések

Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek online rendszerek fejlesztésében az egyszerű weboldalaktól kezdve a robosztus portál rendszereken át az ERP és CRM rendszerekig bezárólag.

Munkáink során az alkalmazott technológiák és fejlesztőink felkészültsége jelentik a garanciát a sikerre.

technológiák


Fejlesztési területeink a teljesség igénye nélkül:

  •  > WEB alapú ügyviteli rendszerek
  •  > Céges weboldalak készítése
  •  > Portál rendszerek
  •  > Webáruház, e-kereskedelem
  •  > Tartalomkezelő rendszerek
  •  > Közösségi média programozása (pl. Facebook)

Arculat, SEO, webmarketing

Arculat, SEO, webmarketing

Piacelemzést végzünk. Felkutatjuk, elemezzük a potenciális, ár-érték arányban optimális kiugrási pontokat, majd tervet készítünk, ajánlásokat adunk és menedzseljük marketing kampányát annak érdekében, hogy növelni tudja online megjelenésének értékét.

Keresőoptimalizálási szolgáltatásaink közé tartozik például a kulcsszó kutatás és elemzés, kattintás alapú kampányok menedzselése, linképítés, tematikus oldalak felkutatása és webhely implementálás, riportkészítés, szövegírás, tartalomkezelés, webhely analitika.